múltidézés

2019.01.07. 18:37

Nyugdíjas főügyészségi dolgozók találkoztak Veszprémben

Nyugállományú munkatársakat köszöntöttek a Veszprém Megyei Főügyészségen a közelmúltban, amire minden évben sor kerül, tudtuk meg Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivőtől.

Kovács Erika

Nyugállományú munkatársakat köszöntöttek a Veszprém Megyei Főügyészségen, a közelmúltban Fotó: Veszprém Megyei Főügyészség

Orbán György, Veszprém megye főügyésze köszöntötte a volt kollégákat a szakszervezet helyi alapszervezetével és az Ügyészek Országos Egyesülete helyi tagozatával közösen rendezett összejövetelen.

Nyugállományú munkatársakat köszöntöttek a Veszprém Megyei Főügyészségen a közelmúltban Fotó: Veszprém Megyei Főügyészség

A megyei főügyész egyebek mellett rövid tájékoztatást adott 2018 kiemelkedő eseményeiről, így többek között, hogy milyen személyi változások történtek a megyében. Beszélt arról is, hogy eredményes munkájukért kik kaptak elismerést, és kik lesznek azok, akiket a következő nyugdíjas-találkozón üdvözölhetnek. A főügyész szólt arról is, hogy a jogszabályváltozások révén 2018-ban milyen kihívásoknak kellett eleget tenni a szervezetben.

Az idei találkozón meglepetés is köszöntötte a nyugdíjasokat. A szavalatával versmondó versenyen már elismerésben részesült Gelencsér Ábel általános iskolai tanuló Kányádi Sándor Arany János kalapja című versével örvendeztette meg a résztvevőket.

Ezután a megjelentek ebéden beszélgettek, idézték fel emlékeiket, majd születésnapi tortákkal lepték meg a kerek évfordulós volt munkatársakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában