top 10

2019.12.27. 14:00

Lángoló hulladék, garázdaság és Telekom-győzelem az augusztusi hírekben

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

Fotó: Krenács Péter

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2019 nyolcadik hónapját Veszprém megyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

Egy kamasz lányt Badacsonytomajon megcsípett egy lódarázs és azonnal anafilaxiás sokkott kapott. Az erdő sűrűsége miatt a mentőhelikopter sem tudott leszállni, így ha a segítség nem érkezik meg egy idegen fiatal személyében, tragédia is lehetett volna az esetből.

A strandolók egyik kedvenc eledelét, a lángost, valamint lángosozókat vizsgáltak a szakemberek a Nébih Szupermenta tesztsorozat legújabb állomásán.

Felszállását követően nem sokkal lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Tótvázsony külterületén, Kövesgyűrpuszta mellett augusztus 18-án.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

2019. augusztus 22-én 15 óra körül bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök egy balatonfűzfői családi házhoz, mivel az ingatlan udvarán holtan találtak egy személyt.Avizsgálatok után megalapozottá vált a gyanú, hogy az 54 éves férfi halálát bántalmazás okozta.

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt egy férfival szemben, aki riasztófegyvert fogott a mentősökre, hogy ne vigyék kórházba.

Igazi örömjátékot hozott a Telekom Veszprém hivatalos idénynyitója az osztrák Bregenz ellen, ahol a hazaiak sikeréhez kétség sem férhetett. Bemutatkoztak az új fiúk is.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Megalapozottan gyanúsítható egy 23 éves veszprémi, és egy 18 éves hajmáskéri férfi azzal, hogy Veszprémben, augusztus 24-én minden előzmény nélkül belekötöttek egy 14 éves fiúba, majd megverték.

A húszemeletesből „eshetett” ki az a kígyó vagy siklóféle, ami a rácson vár jobb sorsára néhány edény és cipő társaságában...

Kicsit több, mint egy hónappal az esküvőjük után a boldog feleség osztotta meg a fényképet, amin nem csak férjével de kisfiúkkal, Noéval is látható.

Meggyulladt, és négy méter magasan, hatvan méter hosszan, mintegy ezer négyzetméteren égett Királyszentistvánnál a kommunális hulladék augusztus 10-én.

Fotó: Katasztrófavédelem

A tűzoltók napokig küzdöttek a lángokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában