top 10

2019.12.22. 15:00

Márciusban viharos szél és halálos balesetek tépázták a közhangulatot

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

Az Intersparnál lezárták a parkolót

Fotó: Szauer Annamária/veol.hu

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2019 harmadik hónapját Veszprém megyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

Bántalmazta a plébános az iskolaigazgató-helyettest Somlóvásárhelyen, tudtuk meg olvasóinktól. Megkerestük az illetékeseket, köztük a plébánost, aki azt mondta, nem tett ilyet, és szerinte személyes okok miatt vádolják valótlansággal.

Sorozatunkban ismét bemutattunk néhány helyet, amelyek nincsenek annyira szem előtt, mégis érdemes felkeresni őket, ha Veszprém megyében jársz.

Az egyik célpontunk: a tési szélmalom Forrás: pixabay.com

Egy hetven év körüli férfi holttestére találtak rá járókelők a Tési-dombon, március 12-én.

A kis Noé érkezése után alig másfél hónappal már remek formában volt a gyönyörű sztáranyuka.

Vélhetően lélekjelenlétének és nagy rutinjának köszönheti Füleki Zsolt, hogy párjával együtt életben van a baleset után, amely Litér és Királyszentistván között történt.

Füleki Zsolt a helyszínen mutatta meg, hogyan tudta elkerülni a frontális ütközést
Fotó: Kovács Erika/Napló

Információnk szerint megsérült az egyik magyar Gripen vadászrepülőgép a márciusban kezdődött légierős éleslövészeten, ezért ideiglenesen felfüggesztették az éles lőgyakorlatokat.

Egy harminc év körüli halott férfit találtak egy társasház egyik lakásában Várpalotán március 29-én.

Heten haltak meg a balesetnél, amikor összement és kigyulladt két autó a 81-es főúton, Mezőörsnél március elején. Az egyik áldozat testvére összetörten nyilatkozott munkatársunknak.

Március negyedikén az erős szél több helyen is gondot okozott a megyeszékhelyen, a húszemeletes és a Stop Shop bevásárlóközpont parkolóját is le kellett zárni a veszély miatt.

Fotó: Kovács Erika/Napló

A legolvasottabb márciusi cikkünkben sajnos egy tragédiáról számoltunk be: nem élte túl az ütközést a 31 éves, balatonakarattyai motoros férfi, aki összeütközött egy kamionnal Veszprémben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában