Fotós felhívás olvasóinknak

2024.02.18. 13:00

Salföldi házormok méltóságteli szépsége gyakran kiránduló olvasónk képgalériájában

,,Salföldön készítettem néhány képet még tavaly szeptemberben, szívesen elküldöm ezeket is a szerkesztőségnek" – írta olvasónk, és aki megnézi ezeket és még nem járt itt, valószínűleg felveszi tervezett kirándulásainak listájára ezt a falut.

Rimányi Zita

Salföldbe könnyű beleszeretni, a megmaradt, felújított régi házormok különlegesen szépek

Fotó: olvasó

,,A Káli-medencében található Salföld a Balaton-felvidék egyik legszebb települése. Természetvédelmi major, szép porták, sok látnivaló várja az ide látogatókat" – írta Ősiben élő olvasónk, Magyar Lászlóné Kauker Terézia, aki gyakran kirándul és ezekről az utakról már többször juttatott el fényképeket lapunknak. Most nem volt nehéz szépeket küldenie, Salföldbe könnyű beleszeretni.

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

Érdemes megcsodálni többi olvasóink szerkesztőségünknek küldött fotóit is:  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában