emlékplakett

2017.10.09. 21:43

Emlékplakettel ismerték el munkájukat

A védelmi bizottság ünnepi ülésén adták át először a közelmúltban alapított Veszprém Megye Védelméért emlékplaketteket.

Marton Attila

Az elismerést tavasszal alapította a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság. Az emlékplakettet azok kaphatják meg, akik többletfeladatot vállalnak és kiemelkedően teljesítenek a megye védelmi feladatainak ellátásában, mondta köszöntőjében Takács Szabolcs, a védelmi bizottság elnöke. Kiemelte, a megye rendvédelmi szervei szoros kapcsolatot tartanak fent egymással.

Az emlékplakettet Fekete Istvánné, a Magyar Vöröskereszt Veszprém megyei katasztrófavédelmi koordinátora, Zékány József rendőr alezredes, a Várpalotai Rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője, Horváth András tűzoltó alezredes, a Badacsonytomaji Hivatásos Tűzoltóparancsnokság Tapolcai katasztrófavédelmi megbízottja és Ticz Antal Attila, a balatonfűzfői önkormányzat közbiztonsági referense vehették át. Az elismeréseket Takács Szabolcs és Huszár Péter, a védelmi bizottság titkára adták át a díjazottaknak a Megyeháza Szent István termében rendezett ünnepi ülésen.

 

Az elismerés adományozására a megyei védelmi bizottság tagjai, állandó meghívottjai, a helyi védelmi bizottságok elnökei, valamint a Veszprém megyei települések polgármesterei tehetnek javaslatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában