Fáradságot nem kímélve tanítottak

2018.11.30. 07:00

Díszoklevelet vehettek át az 50–70 éve diplomát szerző pedagógusok

Jubiláló pedagógusokat köszöntöttek a városházán a napokban. A hagyományoknak megfelelően díszoklevelet vehettek át az ötven, hatvan, hatvanöt és hetven éve diplomát szerző pedagógusok.

Marton Attila

A városházán köszöntötték a jubiláló pedagógusokat. A háttérben jobbról a második Némedi Lajos, Veszprém alpolgármestere

Fotó: Penovác Károly / Napló

 

Némedi Lajos alpolgármester köszöntőjében méltatta a pedagógusok tevékenységét. Kiemelte, pályájuk során fáradságot és szabadidőt sem kímélve oktatták, tanították a gyerekeket.

Arany díszoklevelet vehetett át diplomája megszerzésének ötvenedik évfordulója alkalmából Boda Istvánné, Bödőcs Andrásné, Dóczi Péter, Kölcsei Márton, Szabó Károlyné, Székely Miklós Lászlóné és Tenk Ferencné.

Gyémánt díszoklevelet vett át a hatvan éve végzett Csonka Ibolya, Leitold Lászlóné, Novotny Mlynárcsik Károlyné és Szabó Károlyné.

A városházán köszöntötték a jubiláló pedagógusokat. A háttérben jobbról a második Némedi Lajos, Veszprém alpolgármestere
Fotó: Penovác Károly / Napló

 

Vas díszoklevélben részesült a diplomáját 65 éve megszerző Bősze Lászlóné és Katsányi Sándorné, rubin dísz­oklevelet vehetett át György Imréné és Kisunyomi Gyuláné, akik hetven éve diplomáztak. Az elismeréseket Némedi Lajos és Halmay György, az önkormányzat köznevelési, ifjúsági és sportbizottságának elnöke adták át.

A rendezvényen közreműködött a Veszprémi Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola vonósegyüttese.MAR

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában