Májusfa és Abba-slágerek

2019.05.02. 07:00

Mindenki jól szórakozott a pápai közösségi majálison

Minden korosztály számára széleskörű kikapcsolódást biztosított a közösségi majális, melynek az Erzsébet liget adott otthont. A városi eseményt májusfaállítás is gazdagította, emellett Abba Show szórakoztatta a nézőket.

Polgár Bettina

Nagy sikert aratott a mazsorettbemutató Fotó: Polgár Bettina

Kocsis Gyula, az eseményt szervező Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ munkatársa elmondta, nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a majálison megmutatkozási lehetőséget biztosítsanak a közösségeknek.

A majálison képviseltette magát a Bakonyalja Népművészeti és Kézműves Egyesület, a Bakancsos Természetjáró Kör, a Látássérültek Klubja, a Honvéd „Ezüst Nyíl” Sportegyesület természetjárói, a Pápai Csillagász Szakkör, a Bélyeggyűjtő Kör, a Megújulás Klub, a Pápai Makettező Klub, az Egészségért Tenni Klub, továbbá a Pápai Társasjátékos Klub.

Nagy sikert aratott a mazsorettbemutató Fotó: Polgár Bettina

Az eseményt májusfaállítás is gazdagította, melynek kísérőrendezvényén közreműködött a helyi nyugdíjasegyesület és a Tánc-Lánc Alapfokú Művészeti Iskola. A színpadi műsorok sem hiányozhattak a programról: fellépett a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület, a JMSZK Gyémánt Mazsorett Csoport, a pápai nyugdíjasegyesület irodalmi színpada és tánccsoportja, a Vaszari Asszonykórus, a Vidám Nagyik, a Megafon Stúdió, a Black Bunny Rock and Roll Klub, valamint a Nagy-Rózsás duó. A majálison emellett Abba Show garantálta a szórakozást a fővárosi Madách Színház művészeinek szereplésével.

A legkisebbek kikapcsolódását ugrálóvár és rengeteg népi játék biztosította, a faházakban pedig gazdag étel- és italkínálat várt a látogatókra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában