közeledik a húsvét

2021.03.21. 15:30

Bálákból készítettek nyuszipárt Herenden

Lelkes önkéntesek kis csoportja péntek reggelre két látványos bála nyuszit helyezett el a város szélén, a Bánd felől bevezető út mellett.

Molnár Sándor

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Az „alkotók” szerették volna vidámabbá és szebbé tenni a települést a közelgő húsvét előtt. A szorgos önkéntesek egyéb meglepetéssel is készülnek az ünnepekre, amit egyelőre még nem árultak el. Péntek délelőtt Jánszky László polgármester is megszemlélte a Herend tábla közelében elhelyezett nyulakat.

A készítők lelkes csapata a nyuszipárral
Fotó: Zsöllei Attila

– Örömteli az, hogy egy ilyen látványosságot készített el Ujhelyi Gábor képviselő úr és csapata, amely kicsit feldobja a hangulatot ebben a kovidos időszakban, és egyben utal a közelgő ünnepekre is – fogalmazott a polgármester a nyuszik kapcsán. Ott jártamkor volt, aki autóval hozta el a kisunokáját, hogy megmutassa neki a legújabb látványosságot, és néhányan mosolyogva kerekeztek el a húsvét váró óriásnyuszik előtt a város szélén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában