Többféle támogatást nyújtanak

2021.03.01. 07:00

Jótékonysági ruha- és játékosztást tartottak a hétvégén Veszprémben

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület az iPhone Centerrel közösen szervezte meg a karitatív akciót.

Juhász-Léhi István

Molnár Roland (balra) beszámolt az általa vezetett egyesület idei céljairól, programtervéről

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Molnár Roland, az egyesület elnöke ennek kapcsán elmondta, eddig közel száz fiatalnak adtak az adományból.

– Nagyon fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, azt, hogy segítsünk, ahol csak tudunk. A koronavírus-járvány ellenére ezért vállaltuk fel azt, hogy lehetőségeinkhez mérten segítünk azokon a családokon, amelyek nehéz körülmények között élnek – fogalmazott Molnár Roland.

Mint mondta, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elhatározta, hogy partnereivel összefogva többféle formában segít a rászorulóknak 2021-ben is. Az egész éves ruha- és játékgyűjtés mellett – ha a járvány­ügyi helyzet engedi – június 26-án megrendezik a mindig nagy sikert arató családi napjukat. Emellett idén is tartanak tanszer- és írószercsomag-osztást, továbbá az Édes Veszprém elnevezésű eseménysorozatot szintén megrendeznék.

Molnár Roland (balra) beszámolt az általa vezetett egyesület idei céljairól, programtervéről
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Molnár Roland nem mondott le másik szívügyéről, a bálról sem, melyet 2021-ben a november 13-ai időpontra tűztek ki. Az esztendő utolsó hónapjában pedig karácsonyi ajándékokat szeretnének kiosztani, míg a bébi- és koraszülött-alapítvánnyal közös terveik között ismét szerepel a nagyszabású pelenkaosztás.

– Már most gyűjtünk az alapítvány számára többek között pelenkát, cumisüveget, törlőkendőt vagy éppen gyermekfürdőkádat. Mindent, ami szükséges lehet a csecsemőknek, kisgyermekeknek – hangsúlyozta a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke, akinek számításai szerint az elmúlt 13 esztendőben összesen mintegy 17 ezer gyereket tudtak támogatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában