Újra lehet könyvet kölcsönözni Tapolcán

A Wass Albert Könyvtár és Múzeum néhány szolgáltatása egy hónapnyi szünet után újra működik csökkentett szolgáltatással április hetedikétől.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: Tóth B. Zsuzsanna/ Napló

Aki könyvet szeretne kölcsönözni, az telefonon, vagy emailben jelezze és a könyvtár ajtajában előre megbeszélt időpontban a munkatársak átadják a kötetet. Szükség esetén továbbra is házhoz kérhető a könyv. A zárva tartás ideje alatt folyamatosan érkeztek új kötetek, amelyekről tájékozódhatnak az olvasók az interneten elérhető katalógusban, vagy a közösségi oldalon. A könyvtár igazgatója kéri, hogy akiknél a novemberi kényszerű bezárás óta vannak kötetek, vigyék azokat vissza. Décsey Sándor bizalmát fejezte ki, hogy rövidesen az olvasóteremben is üdvözölhetik a munkatársak a kölcsönzőket.

kép: A tapolcai könyvtárban újra lehet kölcsönözni, a munkatársak az ajtóban átadják a kívánt kötetet, vagy házhoz viszik azt. A képen Mózes Magdolna könyvtáros adja át a kért köteteket Benács Lajosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában