Bárdos-napok

2022.11.08. 07:00

Tanulmányi versenyek sporttal, kiállítással Tapolcán

A hét a Bárdos-napi versengések jegyében telik a Tapolcai Általános Iskola Bárdos Lajos Székhelyintézményében.

Szijártó János

A Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Székhelyintézményében hétfőn nyitották meg a hagyományos Bárdos-napok rendezvényeit Fotó: Szijártó János

 

 

A hagyományos programsorozatot hétfőn délután nyitották meg az iskolában a kapcsolódó képzőművészeti pályázat anyagaiból álló tárlattal és Csermák József olimpiai bajnok emlékkiállításával együtt. A tanulókat Németh Katalin, Csermák József unokája köszöntötte. A gyerekek számára a megnyitó után azonnal elkezdődött a vetélkedés a második évfolyam alapműveleti matematikaversenyével. 

A folytatásban a héten lesz angol kiejtési verseny, hungarikumvetélkedő, olvasás, népdaléneklés, asztalitenisz, de az iskolai hagyományokat folytatva a matematika ,,testépítő" versenyre is készültek a különleges geometriai formák. A rendezvénysorozat a pénteki díjkiosztóval, értékeléssel zárul. Ezen a napon rövidített órák lesznek, illetve az alsósoknak sportverseny és múzeumlátogatás szerepel a tervben, délután pedig játszóház várja a gyerekeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában