Helyi közélet

2023.10.02. 13:15

Időszakos vízhiányok október 6-ig Zircen

Rimányi Zita

Folynak az ivóvízhálózat felújítási munkálatai Zircen, amik átmeneti, rövidebb időszakokban nyomáscsökkenést, vízhiányt okozhatnak.
Október 6-ig időszakosan nyomáscsökkenés, vízhiány lehet az egész településen, mivel felújítási munkálatok folynak a Borzavári és a Deák Ferenc utcában, ivóvízhálózati rekonstrukció keretében – tájékoztatta lapunkat Radács Attila, a Bakonykarszt műszaki igazgatója. A munkák miatt úgynevezett átkötéseket kell végezniük a szakembereknek. Azt nem tudják előre, hogy ezek a rövidebb, egy-két órás szolgáltatási szünettel járó időszakok mikor lesznek, ez attól függ, hogyan haladnak a földmunkákkal. Az, hogy erről az egy hetes időszakról, ami kellemetlenségekkel járhat, csak a napokban küldtek jelzést az önkormányzatnak, szintén nem volt elkerülhető, a műszaki igazgató szavai szerint, ugyanis a szükséges feladatok technológiai jellege miatt nem derült ki előbb, hogy most jutnak el a teendőknek ebbe a szakaszába. Radács Attila lapunkon keresztül is kéri a zirciek megértését. Türelmükre azért van szükség, hogy elkészülhessen a vezetékek rekonstrukciója a Borzavári és a Deák utcában, és utána sokáig ne fordulhasson elő hasonló helyzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában