Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Opra Rebeka
19, Zalakomár

– A nagykanizsai Zsigmondy Szakképző Iskolába járok – mesélte Rebeka. – Az érettségi után maradtam közszolgálati ügyintéző technikusnak tanulok, mellette nyelvvizsgára készülök. Szeptemberben tovább folytatnám a tanulmányaimat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, ami már régóta az álmom.
Jelenleg a párommal élek, de két rosszcsont csivava és egy nyuszi nyüzsgését is élvezhetem. A versenyre a nagymamám biztatására jelentkeztem. Nem az a célom, hogy megnyerjem ezt a versenyt, hanem az, hogy jól érezzem magam, tapasztalatot szerezzek és a mamámat végtelenül boldoggá tegyem ezzel. Ha pedig ez megvan mégiscsak nyertem.

A 162 cm magas Rebeka a Szűz jegyében született. Szereti a hamburgert, a zöld teát és a Road dalait. Kedvenc parfüme a Tom Tailor.

Nem vesz részt a fordulóban.

4.93 pont

További résztvevők