Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Tóth Lilla Rebeka
24, Káptalantóti

A Pannon Egyetem mesterszakos hallgatója vagyok, vezetés és szervezés szakon fogok diplomát szerezni. Vidám és segítőkész embernek tartom maga, és igyekszem mindig pozitívan szemlélni az életet. Úgy gondolom, hogy az élet minden pillanatát ki kell élvezni. Szeretek sportolni, úgy érezem segít leveztni a stresszt. Amióta rendszeresen sportolok, nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabnak érzem magam. A tanulás mellett a családi vállalkozásban dolgozom, tortákat sütök és a kiszolgálásban segítek. Bár nincs cukrász végzettségem, nagymamámtól és édesanyámtól sok trükköt ellestem. A versenyre azért jelentkeztem, mert egy kihagyhatatlan lehetőségnek tartom, ahol a természetes szépségideált helyezik előtérbe. 

A 168 cm magas Lilla az Ikrekjegyében született. Szereti a tenger gyümölcsei spagettit, kedvenc itala a zöld tea. Legszívesebben deep house-t hallgat, kedvenc parfüme a Giorgio Armani – My Way.

5.22 pont

További résztvevők