Őszi hangulatot varázsoltak Malomsokra

Őszi dekorációt, valamint örökzöldeket, krizantémokat és árvácskákat helyeztek el a település több pontján az önkormányzat által szervezett környezetszépítés keretében.

Polgár Bettina

Az önkormányzat dolgozói igyekeztek vidámabbá, hangulatosabbá tenni a települést az őszi napokra Fotó: Polgár Bettina/Napló

Fintáné Dóra Mária, Malomsok polgármestere elmondta, hagyomány, hogy mindig az évszaknak megfelelően feldíszítik a település utcáit, nem volt ez másként most sem.

– Az önkormányzat dolgozói igyekeztek vidámabbá, hangulatosabbá tenni a települést az őszi napokra – emelte ki. Hozzátette, ehhez csatlakozva a község lakói közül többen is kedvet kaptak a dekoráláshoz, és feldíszítették a saját portájuk előtti területet.

A településszépítés során krizantémot és árvácskát ültettek el a falu több pontján, valamint örökzöldeket. Az akció részeként vidám őszi bábuk is készültek, illetve természetes anyagokat, többek között szalmát, kukoricát használtak fel a dekoráláshoz. Emellett kézműves-foglalkozást is szerveztek a helyiek számára, melyen a résztvevők koszorút készíthettek.

Az önkormányzat dolgozói igyekeztek vidámabbá, hangulatosabbá tenni a települést az őszi napokra
Fotó: Polgár Bettina/Napló

A malomsoki polgármester megjegyezte, következő programjaikat már az advent, illetve a Mikulás-nap jegyében szervezik, addigra már az őszi díszek helyét a karácsonyi dekoráció veszi át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában