Összefoglaló

2022.02.28. 20:00

Tömeges fertőzés a Dózsa iskolában, vérfagyasztó előzés a 8-ason és Mel Gibson veszprémi ebédje – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a helyi híreket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Kisteherautóval karambolozott egy autó a 8-as főúton

5. Elsőfokú ítéletet hirdetett a bíró a várpalotai hintabaleset ügyében

Az elsőrendű vádlottat két év, a másodrendű vádlottat három év próbára bocsátotta a várpalotai hintabaleset ügyében Bihari Viktória bíró elsőfokon a Veszprémi Járásbíróságon február 23-án, hatalmas médiaérdeklődés mellett. A részleteket ITT olvashatja.

 

4. Videón a szerdai apácatornai baleset

Kisteherautóval karambolozott egy autó a 8-as főúton, a vérfagyasztó videót ITT nézheti meg.

 

3. Hatalmas tűz pusztított Hajmáskérnél

10 hektáron égett a nádas és az aljnövényzet, a tüzet megfeszített munkával oltották el a pétfürdői, balatonfűzfői és veszprémi tűzoltók, akikhez berhidai kollégáik is csatlakoztak. További részleteket a tűzről ITT olvashat.

 

2. Veszprémben ebédelt, az inotai hőerőműben forgat Mel Gibson

A népszerű színész nemcsak ebédelt, de egy közös képre is összeállt a veszprémi étteremlakás csapatával. A fotót ITT láthatja.

 

1. Fertőzés tombol a veszprémi iskolákban?

Kedden durva hírek kaptak szárnyra a Dózsa iskola kapcsán: egyesek szerint valamilyen fertőzés miatt be is zárt egy időre a megyeszékhely egyik népszerű oktatási intézménye. További részletek ITT olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában