Veol podcast

2024.02.01. 13:18

Hogyan készíthetünk vitamindús ételeket? (Podcast)

Ha az édesanya a főztjével szeretné erősíteni gyerekei védekezőképességét, immunrendszerét a felső légúti megbetegedések szezonjában, van rá lehetősége

Rimányi Zita
Somogyi Tamás mesterszakács
Somogyi Tamás mesterszakács tudja, hogyan kell vitamindúsan főzni
Fotó: Rimányi Zita/Napló / Forrás: Napló

–  Rimányi Zitának, a veol.hu újságírójának nyilatkozó Somogyi Tamás, a Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium vendéglátás szakoktatója sok más mellett elmondta, a hideg időkben, betegség eseten és a felépülés során kitűnő a hatása egy pohár forralt tejnek, akárcsak a csont- és a húslevesnek. Szó esik arról is, hogy nemcsak a gyümölcsök a legfőbb vitaminforrások; a zöldségek megelőzik e téren azokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában