Összefoglaló

2022.02.06. 20:00

Önégetés és kiégett templomtorony - a hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték a héten.

Forrás: Balogh Ákos/Napló

Tragédia! - Felgyújtotta magát egy férfi Veszprémben

 

Felgyújtotta magát egy személy az egyik veszprémi hivatalban hétfőn. Egy 74 éves Veszprém környéki férfi az áldozat, és az épületből a történtek miatt 37 ember ment ki, illetve kísértek ki a tűzoltók, és nem sérült meg senki, de az anyagi kár jelentős. Úgy tudjuk, az elhunyt sérelmezhetett valamit a hivatalban, aztán hirtelen egy kannából, amit magával vitt, benzinnel leöntötte, majd felgyújtotta magát.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el >>>

 

Gázolás történt Veszprémben, mentőhelikopter szállította el a sérültet

Elütött egy 49 éves nőt egy 21 éves nő Skoda Fabia típusú autójával Veszprémben, a Bajcsy-Zsilinszky utcában zebrán, csütörtökön reggel. A nő életveszélyes koponyasérülést szenvedett, mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el >>>

 

Gyászolnak Vilonyán - Az egész falu megdöbbent a veszprémi öngyilkosságon

Törvényi előírás miatt indít a rendőrség büntetőeljárást, miután január 31-én a Veszprémi Járási Hivatalban egy 74 éves ember benzinnel leöntötte, majd felgyújtotta magát – amivel az épületben is tüzet okozott – és meghalt – derült ki a rendőrség válaszából. Továbbra is döbbenet uralkodik a faluban a hétfői tragédia miatt, ezt láttuk szerdán. Az emberek nem értették, miért és hogyan volt képes falubelijük erre a szörnyűségre.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el >>>

 

Kiégett a templomtorony Ajkán, megszólalt egy szemtanú

Kigyulladt és kiégett a római katolikus templom tornya Ajkán, a tósokberéndi városrészen szombat este, tudtuk meg az ottani emberekről, amit megerősített Szolgainé Soós Gabriella megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el >>>

 

Nemesvitán valakik nagyon szépen dolgoztak!

Legalábbis ami ezt a 49 nm-es, eladó ingatlant jelenti. Egy csodás, gondosan felújított nádtetős szépség kapott új lehetőséget. És most úgy fest, bármelyikünk megszerezheti magának, 32,9 millió forintért….

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában