Nincs víz

2022.10.30. 19:24

Fél Veszprémben elszállt a vízszolgáltatás – Önöknél mi a helyzet? (frissítve)

A Dózsavárostól a Jutasi úti lakótelepig megszűnt a vízszolgáltatás Veszprémben. Egyelőre nem tudni, mi okozza a kimaradást.

Woman relaxing in bath with bubbles

Sorra jelentkeznek olvasóink azzal a nem kis problémával, hogy Veszprémben ,,nincs víz". A közösségi médiát is azonnal ellepték a kommentek. Ahogyan a visszajelzéseket nézzük, a Dózsavárostól egészen a Jutasi úti lakótelepig megállt a vízszolgáltatás. A Bakonykarsztot egyelőre nem sikerült telefonon elérni, és a közösségimédia-felületükön, illetve a honlapjukon sincs semmilyen információ erről a vízszünet-anomáliáról. 
Önöknél mi a helyzet? Írják meg nekünk a [email protected] email címre, ha önöknél sincs víz, vagy ha elérték a szolgáltatót!
19.32 Egyik olvasónk jelezte, úgy tudja, egy nagy átmérőjű nyomócső ment tönkre, a Vámosi út egy része fel van bontva. A vízmű jelenleg is dolgozik a probléma elhárításán.
Hétfőn délelőtt azt az információt kaptuk egy olvasónktól, hogy "Jutaspusztán alig van nyomás, nem nagyon lehet zuhanyozni..."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában