Látni kell

2023.09.25. 12:33

A hétvége legjobb fotói egy helyen

Elhoztuk a hétvége legjobb fotóit olvasóinknak. Igazi időutazás részesei voltunk, hiszen a reformkor romantikájától a modern kor egyedülálló, balatoni kompflottájáig mindent megmutattunk.

Veol.hu

A Veszprém–Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program részeként létrejött Közösségi terek fejlesztése Veszprémben projekt záróeseményét tartották szeptember 21-én a gyulafirátóti sportpálya melletti játszótéren. Ez a terület is része volt a projektnek, melyben több másik játszó- és közösségi tér építését, megújítását, átadását koordinálták. Újra megnyitott a Trianon Múzeum Várpalotán, megtették az első útjukat az új balatoni kompok, de ott voltunk az Önirónia bemutatóján is a Petőfi NézőPontban. Az veszprémi autómentes nap eredményhirdetését is megmutattuk, ahogy a Zichy-kastélyban rendezett magyarszőlő-konferencián is. És persze azt is megnéztük, megmutattuk, milyen romantikus volt a reformkor Balatonfüreden

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában