Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Tarró Bianka
19, Vaszar

Jelenleg Budapesten tanulok az ELTE-GTI Kereskedelem és marketing szakán. Emiatt kétlaki életet élek, Budapest és az otthon között ingázom. Tizenöt éves koromban kezdtem el modellkedni, ez azóta is az életem szerves részét képezi. Nagy vágyam, hogy egyszer műsorvezetőként dolgozhassak. A versenyre egyrészt azért jelentkeztem, mert szeretem magam minél több dologban kipróbálni., másrészt régóta vonzott már a szépségversenyek világa, de eddig nem volt bátorságom jelentkezni

A 180 cm magas Bianka a Bika jegyében született. Szereti a pizzát, kedvenc itala az epres limonádé. Legszívesebben a Black Eyed Peas és Nicky Jam dalait hallgatja, kedvenc parfüme a Giorgio Armani – Sí.

5.22 pont

További résztvevők