KARRIERINFÓ | ÁLLÁSPIACI INFORMÁCIÓK EGY HELYEN

szponzorált tartalom
Karrierinfó – Friss hírek, információk az álláspiacról
Az Ön leendő dolgozói kiadványainkat olvassák!
szponzorált tartalom
Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
A diákszövetkezetek sikeres példáját követve 2017 júliusától a szövetkezeti törvény módosításának következtében lehetővé vált a nyugdíjasok szövetkezeteken keresztül történő visszafoglalkoztatása, mely amellett, hogy kedvezően hat a nyugdíjas korú állomány szociális életére, biztonságos és szervezett formában lehetőséget teremt a növekvő munkaerőhiány kiküszöbölésére.
irány a felsőoktatás!
Nyílt napot tartott a Pannon Egyetem
Szerdán délelőtt megnyitottak a Pannon Egyetem kapui, hogy vendégül lássák az érdeklődő jövőbeli hallgatókat.
egymás elől szipkázzák el a munkaerőt a cégek
A kékkúti ásványvízüzem nem küzd létszámgondokkal
Az országosan is tapasztalható munkaerőpiaci folyamatok a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. helyi üzemében is érzékelhetők.
V. Napló Állásbörze
Kapósak a nyelvtanárok – Az angol a favorit
Rendelkeznek egy fontos paraméterrel: jól beszélnek legalább egy idegen nyelvet, ezért adminisztratív munkakörben a környék iparvállalatainál rengeteg nyelvtanár helyezkedik el a beszerzés, a logisztika vagy a HR területén.
Foglalkoztatottság
5 százalékkal csökkent az álláskeresők száma tavaly
Az álláskeresők 8,8 százaléka, 21 500 volt pályakezdő.
ksh
Varga Mihály: rendkívül kedvező a keresetek alakulása
A gazdasági növekedéssel párhuzamos bérnövekedést támogatja a 2016-ban megkötött hatéves bérmegállapodás.
Munkaerőpiac
Egyre többen dolgoznak a versenyszférában
Magyarország – a férfiak esetében – már túllépte az EU által kitűzött 75%-os foglalkoztatási célértéket.
Vegyészmérnöki képzése a világ élvonalában
A Pannon Egyetem bekerült a legjobbak közé
A világ 150 legjobb vegyészmérnöki képzést nyújtó intézménye közé sorolta a veszprémi Pannon Egyetemet az Academic Ranking of World Universities (ARWU) által 2003 óta minden évben összeállított és közzétett Shanghai Ranking.
bértárgyalások
Idén is két számjegyű bérnövekedés jöhet
Az iparkamara és szakszervezetek is tíz százalék körüli bérnövekedésre számítanak 2019-ben.
nem csak a fizetésen múlik az állások betöltése
Tragikus a munkaerőhelyzet Pápán és vonzáskörzetében
Tragikus a munkaerőhelyzet a vállalkozások számára Pápán és vonzáskörzetében – jelentette ki megkeresésünkre Kovács László, a Pápai Hús Kft. ügyvezető igazgatója.
szponzorált tartalom
Meló-Diák
A Meló-Diák Magyarország első, azóta is piacvezető, országos lefedettségű diákmunka hálózata. Velünk a munka közösségi élmény, hiszen nálunk dolgozik a legtöbb diák, nálunk van a legtöbb munka.
szakképzettek előnyben
Állást keres? A veol segít Önnek!
Ha Ön jól képzett szakmunkás, akkor abban a szerencsés helyzetben van, hogy lazán válogathat az állásajánlatok között.
állások
Találj munkát a veol.hu-val
Ezúttal is több állásajánlat közül válogathatnak olvasóink.
évről évre fejlődnek
Targoncást és sofőrt állandóan keres a márkói családi vállalkozás
Az 1991-ben hét autóval és kilenc fővel alapított márkói családi vállalkozás ma már a megye egyik legtöbb fuvarfeladatot végrehajtó nemzetközi szállítási és logisztikai vállalata.
Kevés a szakmunkás
A foglalkoztatók igényeit vennék figyelembe a jövőben
A harmadik ízben megrendezett munkáltatói fórumon az irányított szakképzés került előtérbe, az, hogy merre haladjon a foglalkoztatás.
Csak nőttön nő a számuk
Már 500 ezer egyéni vállalkozó működik Magyarországon
A tavalyi évben is tömegesen választották ezt a működési formát.
kedvezmények sora
A kormány támogatja a karrier és a gyermekvállalás összeegyeztetését
A kormányzat a nők foglalkoztatásának megkönnyítésével és a bölcsődei férőhelyek bővítésével is segíti a nők számára a karrier és a gyermekvállalás összeegyeztetését – jelentette ki Novák Katalin Budapesten.
legyen cél
Tervezze meg tudatosan karrierjét
A szakértő szerint ehhez mindenekelőtt saját magunkkal kell tisztában lennünk.
Jelentősen nő az elérhető jövedelem
Kedvezőbb feltételek a nyugdíjasok részére
Az idei évtől már a nyugdíjas-szövetkezetek keretein kívül munkát vállaló nyugdíjasok is kedvezőbb adózási feltételek mellett dolgozhatnak.

KARRIERINFÓ HIRDETŐK

Pénteken bocsátják fel az első izraeli Holdszondát Argentin kapitány került a paraguayi válogatott élére Moszkva pótolja Peking sérült rakétáit Főtáblára jutott Arn Gréta Budapesten Legalább két ember halálát okozta az ítéletidő Krétán Újabb incidens történt a gibraltári partoknál Két aranyat szereztek a magyarok a IV. horgász világjátékokon Nem a pénz miatt szakított edzőjével a világelső női teniszező Több településen is rossz a levegő Cyberpunk akciófilmre tódultak az amerikaiak Pénteken bocsátják fel az első izraeli Holdszondát Argentin kapitány került a paraguayi válogatott élére Moszkva pótolja Peking sérült rakétáit Főtáblára jutott Arn Gréta Budapesten Legalább két ember halálát okozta az ítéletidő Krétán Újabb incidens történt a gibraltári partoknál Két aranyat szereztek a magyarok a IV. horgász világjátékokon Nem a pénz miatt szakított edzőjével a világelső női teniszező Több településen is rossz a levegő Cyberpunk akciófilmre tódultak az amerikaiak Pénteken bocsátják fel az első izraeli Holdszondát Argentin kapitány került a paraguayi válogatott élére Moszkva pótolja Peking sérült rakétáit Főtáblára jutott Arn Gréta Budapesten Legalább két ember halálát okozta az ítéletidő Krétán Újabb incidens történt a gibraltári partoknál Két aranyat szereztek a magyarok a IV. horgász világjátékokon Nem a pénz miatt szakított edzőjével a világelső női teniszező Több településen is rossz a levegő Cyberpunk akciófilmre tódultak az amerikaiak Pénteken bocsátják fel az első izraeli Holdszondát Argentin kapitány került a paraguayi válogatott élére Moszkva pótolja Peking sérült rakétáit Főtáblára jutott Arn Gréta Budapesten Legalább két ember halálát okozta az ítéletidő Krétán Újabb incidens történt a gibraltári partoknál Két aranyat szereztek a magyarok a IV. horgász világjátékokon Nem a pénz miatt szakított edzőjével a világelső női teniszező Több településen is rossz a levegő Cyberpunk akciófilmre tódultak az amerikaiak Pénteken bocsátják fel az első izraeli Holdszondát Argentin kapitány került a paraguayi válogatott élére Moszkva pótolja Peking sérült rakétáit Főtáblára jutott Arn Gréta Budapesten Legalább két ember halálát okozta az ítéletidő Krétán Újabb incidens történt a gibraltári partoknál Két aranyat szereztek a magyarok a IV. horgász világjátékokon Nem a pénz miatt szakított edzőjével a világelső női teniszező Több településen is rossz a levegő Cyberpunk akciófilmre tódultak az amerikaiak Pénteken bocsátják fel az első izraeli Holdszondát Argentin kapitány került a paraguayi válogatott élére Moszkva pótolja Peking sérült rakétáit Főtáblára jutott Arn Gréta Budapesten Legalább két ember halálát okozta az ítéletidő Krétán Újabb incidens történt a gibraltári partoknál Két aranyat szereztek a magyarok a IV. horgász világjátékokon Nem a pénz miatt szakított edzőjével a világelső női teniszező Több településen is rossz a levegő Cyberpunk akciófilmre tódultak az amerikaiak

Időbeosztás országonként

Népességünk korcsoportonként

Iskolázottsági adatok

MUNKANÉLKÜLISÉGI RÁTA ÉS NÉPESSÉG ADATOK