Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Németh Eszter
26, Zalaegerszeg

– Két éve gyógytornászként dolgozom, emellett kozmetikus és táplálkozás tanácsadói végzettségekkel is rendelkezem – mesélte Eszter. – Még nem indultam szépségversenyen viszont szeretem a kihívásokat, így gondoltam kipróbálom magam a Tündérszépek 2021-es választáson. A szépség, a testi és lelki harmóniát jelenti számomra. Megragadnám a lehetőséget, hogy felhívjam a figyelmet az egészségügy mellett a szociális szférában dolgozók megbecsülésére. Vegán vagyok lassan negyedik éve, sokkal frissebb és fittebb lettem. Egy-egy ételt bárki kipróbálhat, számos lehetőség közül lehet választani, hiszen saját testünk egészsége érdekében sokat tehetünk.

A 164 cm magas Eszter a Kos jegyében született. Szereti a mogyoróvajat, a rizstejes lattét és Ariana Grande dalait. Kedvenc parfüme is Ariana Grande.

Nem vesz részt a fordulóban.

 
5.17 pont

További résztvevők