2022 top 10

2022.12.26. 16:00

Holttestet találtak a veszprémi völgyhíd alatt, halálos motoros baleset történt Veszprémnél, letarolta a vihar Gyulafirátót harmadát - ez történt júniusban Veszprém megyében

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

Fotó: Kovács Erika

Íme 2022 júniusának legolvasottabb hírei:

10. Lezárult az anya-lánya fotópályázat, íme a Veszprém megyei győztes
Június 3-án véget ért az egyik legkedvesebb kampányunk, mely megmelengette sok-sok olvasónk szívét. Négy héten keresztül volt lehetőség a fotók beküldésére, mellyel párhuzamosan a szavazatokat is lehetett gyűjteni.
9. Vonat és autó ütközött össze Balatonakarattyánál - Megszólaltak a szemtanúk
A csodával határos módon könnyebb sérüléssel megúszta a család az ütközést, amikor egy vonat elé hajtottak Balatonakarattyán, a Köves utcai lámpás átjáróban június 18-án, szombaton délután. A Mávinform szerint a piros jelzés ellenére.
8. Minden eladó! Avagy egy felújítandó templom Mezőlakon…
A lakatlan, felújításra szoruló ingatlan ingatlanpiaci besorolása alapján “kivett templom”. Ilyesmit is csak fényévente látni! Ráadásul 11 millió forint elegendő volt a vételhez…

7. Néhány nap alatt három halottat is találtak megyénkben
A Bazsinál lévő szőlőhegyen egy 69 éves, Öskün egy 73 éves, Úrkúton pedig egy 68 éves férfit találtak meg otthonaikban. Egyikük sem mutatkozott vagy adott életjelet magáról már napok óta, ezért a szomszédok értesítették a hatóságokat.
6. Ki sem mer lépni az utcára, öngyilkosságtól féltik az óvodást a buszon felejtő sofőrt
Öngyilkosságtól féltik a tomajmonostorai óvodabusz sofőrjét. T. István vezette azt a járművet, amelynek órákra a fedélzetén felejtették a négyéves Inez Flórát, akit életveszélyes állapotban, helikopterrel szállítottak kórházba, de sajnos nem élte túl a megpróbáltatásokat.

5. Négy autó ütközött össze a 82-es főúton! Helyszíni fotókkal
A baleset során négy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az intézkedő rendőrök az 82-es főút balesettel érintett szakaszát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták
4. Letarolta a vihar Gyulafirátót harmadát
Elárasztotta a víz, majd a sáros áradat Veszprém gyulafirátóti városrészét pünkösdvasárnap hajnalban.
3. Fiatal motoros tragédiája Veszprémnél: virágok és mécsesek az út mellett
Motorosként és újságíróként is szörnyű volt ott állni éjszaka az úton, ahol az esti csöndben a kréta sercegése hasított az éjszakába az aszfalton, amivel a helyszínelők rekonstruálták azt, ami történhetett.
2. Halálos motoros baleset történt Veszprémnél
Szabadságpusztánál, a négysávos úton, a zebrás kereszteződésnél két jármű a Balaton felől közlekedett Veszprém irányába, amikor összeakadtak és emiatt történt a baleset.
1. Holttestet találtak a veszprémi völgyhíd alatt
Egy 19 éves, Veszprém megyei fiatalemberrel történt a tragédia, aki a mélybe vetette magát a hídról. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában