Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Szabadi Kitti Evelin
18, Kaposvár

Kitti nem csak szívesen modellkedik, de imád lovagolni is. Ugyan többször levetette már a ló, de ez nem szegte kedvét semmiben. Lovászként végzett, most pedig a kaposvári Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában fog érettségizni. Nagy álma hogy egyszer fotós legyen, ezért képzi magát. Kitti imád táncolni, jelenleg is egy tánccsoport tagja. A versenyre azért jelentkezett, mert a fényképezőgép mindkét oldalán jól érzi magát, és tudta, ha ő van a középpontban, az nagy önbizalomlöketet fog adni neki. Természetesen a családja és barátja is támogatta az indulásban, amit a képeket látva teljesen meg is értünk!

Kitti 18 éves, Kaposváron lakik. 171 cm magas csillagjegye rák. Legkedvesebb étele a rántott sajt, melyet korlátlan mennyiségben tud elfogyasztani, és azt szőlőlével öblít le, ami lehet akár bor is. Kedvenc zenéje Masked Wolf – Astronaut in the ocean, míg kedvenc parfümje a Hollister Festival Night